Over ons

Sedert de oprichting in 1989 zijn wij uitgegroeid tot een van de grotere kantoren in de regio. FAO Maastricht / Hagenbroeck Nederland BV is een kantoor dat met een zeer groot gedeelte van de Nederlandse verzekeringsmaatschappijen en banken zaken doet.

null

Hierdoor kunnen wij onze cliënten een gedegen en onafhankelijk advies geven over de voor en tegens van diverse producten. Ons kantoor kent dan ook geen enkele productieafspraak of financiële band met welke maatschappij of bank dan ook.
Bovendien kunnen wij, afhankelijk van uw omstandigheden, op collectieve basis uw contract afsluiten, hetgeen u aanzienlijk in premie scheelt.

Onze dienstverlening heeft zich in de loop der jaren tot een zo volledig mogelijk financiële ondersteuning voor cliënten ontwikkeld. Zo kunt u naast hypotheken, schade- en levensverzekeringen ook bij ons terecht voor bancaire zaken, belastingen, financieringen, pensioenregelingen, makelaardij en taxaties.

Ons streven is dan ook om uw privé adres te zijn voor al uw financiële zaken.

Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Dit gesprek kan bij u thuis of bij ons op kantoor overdag of in de avond zeven dagen per week.
Op basis van het adviesgesprek wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Onze adviezen zijn verstandig afgestemd op de hedendaagse samenleving. Duidelijk, eerlijk, doordacht en transparant. Wij bieden een exclusief scala van producten en diensten voor een eerlijke prijs met de nadruk op kwaliteit.
Dit advies vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de marktontwikkeling. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreide praktijkervaring. Daarnaast zitten ze ook regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien, zo zijn wij o.a. als Erkend Hypotheek Adviseur (9966 S.E.H.) geregistreerd en sinds 2016 Erkend Financieel Adviseur. Ondergetekende is daarnaast zowel als jurist en fiscalist afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Kortom wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn op welk gebied dan ook.

Op ons kantooradres zijn de volgende onderstaande bedrijven gevestigd:

  • FAO Maastricht (anno 1989)
  • FAO Adviesgroep (anno 1989)
  • Hagenbroeck Nederland BV (anno 2000)
  • Hagenbroeck BVBA (anno 1993)

Mr. R.L.M. Rubens

Algemene voorwaarden